Spleta TV
na voljo v Google Play

04. 08. 2013

Kegl izgubil v tretjem kolu

Prenos v živo je že zaključen. Kmalu bomo objavili prispevek o današnjem zanimivem dvoboju tretjega kola med slovenskim šampijonom, Marinom keglom, in najboljšim gluhim teniškem igralcem na svetu, Mikaelom Laurentom. Pogovarjali smo se z obema, zato vas vabimo k ogledu!

29. julij 2013 ob 19:30
Sofija, Bolgarija
Deaflympics, Sofija, Bolgarija


Pot Marina Kegla se je ustavila v tretjem krogu tekmovanja teniškega turnirja na olimpijskih igrah gluhih v Sofiji, kjer ga je s 6:0 in 6:3 premagal prvi nosilec turnirja Laurent Mikael.

35-letni Francoz, najboljši gluhi teniški igralec na svetu, je s presenetljivo lahkoto dobil prvi niz, ko je Keglu zavezal "kravato" v pičlih 38 minutah.

V drugem nizu je 18-letni Kegl, ki je imel močno podporo navijačev na tribuni, zaigral precej bolje in z edinim brejkom v šesti igri izenačil na 3:3. Francoz je nadaljeval silovito in brez napak. Točke je osvajal predvsem z močnim servisom, silovitim bekendom in dobro igro na mreži. Tudi z osnovne črte je osvajal točke, ki pa so strmo rasle tudi na račun številnih Keglovih ne izsiljenih napak.

Delite novico

Doniraj dohodnino

Doniraj

Prenesi aplikacij SpletnaTV

na voljo v Google Play

E-novice

Bodite na tekočem in se prijavite se na prejemaje obvestil o aktualnih dogodkih.

Prijava uspešna

Prišlo je do napake. Preverite vpisane podatke.

Šport

Več