Spleta TV
na voljo v Google Play

22. 06. 2018

ZDGNS sodeluje pri razstavi Body Worlds

Zveza društev gluhih in naglušnih Slovenije v sodelovanju z Gospodarskim razstaviščem v Ljubljani sodeluje pri posebni razstavi Body Worlds (Telesa sveta), ki bo na ogled med 20.10.2018 in 20.1.2019. Zveza društev gluhih in naglušnih Slovenije se z Gospodarskim razstaviščem dogovarja za popust pri vstopnini za člane društev z izkaznico društva.

Body Worlds je mednarodna znanstvena, poučna in umetnostno anatomska razstava teles, ki prek več kot 200 plastiniranih originalnih teles oziroma organov prikazuje, kakšne so razlike med zdravim, ogroženim in obolelim telesom oziroma njegovimi organi. Telesa oziroma organi so obdelani po posebnem postopku polimerizacije, ki ga je izumil prof. dr. Gunter von Hagens in ga imenujemo plastinacija. Razstava nam bo omogočila edinstveno, intimno ter poglobljeno spoznavanje delovanja telesa ter razumevanje kompleksnosti in vrednosti njegovega ustroja.

Razstava Body Worlds, je primerna  za vse generacije. V nekaj več kot treh letih si jo je širom sveta ogledalo že prek 43 milijonov ljudi.

Delite novico

Doniraj dohodnino

Doniraj

Prenesi aplikacij SpletnaTV

na voljo v Google Play

E-novice

Bodite na tekočem in se prijavite se na prejemaje obvestil o aktualnih dogodkih.

Prijava uspešna

Prišlo je do napake. Preverite vpisane podatke.

Novice

Več