Spleta TV
na voljo v Google Play

08. 05. 2015

TEČEM, DA POMAGAM 2015: 11 prizorišč, 11 dobrodelnih zgodb in na tisoče doživetij. Bodite z nami!

Največja vseslovenska akcija lionov je pred nami, tokrat bo obarvala ves mesec MAJ. TEČEM, DA POMAGAM ni samo športna aktivnost, ampak je predvsem posebna akcija ozaveščanja o problematiki slepih in slabovidnih ter gluhih in naglušnih, z obvezno dobrodelno noto. Posebnost je tek z zavezanimi očmi ali s čepki za ušesa. Na tak način doživimo izkušnjo slepote in gluhote.

TEČEM, DA POMAGAM 2015: 11 prizorišč, 11 dobrodelnih zgodb in na tisoče doživetij. Bodite z nami!

Letošnja posebnost ne bo le vikend ampak ves MESEC akcije TEČEM, DA POMAGAM, saj bodo aktivnosti posebne dobrodelne akcije potekale čez ves maj. Spremljajte nas in se pridružite več kot 3000 udeležencem in številnim znanim osebnostim kot so predsednik RS Borut Pahor, Alen Kobilica, Adi Smolar, Vlasta Nussdorfer in še mnogi drugi, ki so v prvih dveh letih tekli, pomagali in doživeli posebno izkušnjo, ki se dotakne vsakogar. Poskrbeli smo tudi za različne spremljevalne aktivnosti. Zagotovo boste našli nekaj tudi za vašo dušo.

NAMEN vseslovenske dobrodelne akcije TEČEM, DA POMAGAM: 

Osnovni namen je ozaveščanje o problematiki slepih in slabovidnih ter gluhih in naglušnih, kar je del poslanstva lionizma. Ob tem pa bomo lioni na vseh lokacijah  s simbolnimi startninami in prostovoljnimi prispevki zbirali dobrodelna sredstva, ki jih bodo v celoti namenili za dobrodelni namen:

  • Zavodu za slepo in slabovidno mladino Ljubljana
  • Zvezi društev gluhih in naglušnih Slovenije
  • pomoč ljudem v lokalnem okolju Lions klubov

KJE BOSTE LAHKO DOŽIVELI TEČEM, DA POMAGAM?

Arboretum Volčji potok, Sežana, Nova Gorica, Celje, Slovenska Bistrica, Terme Čatež - Brežica, Radenci, Bled, Lucija - Portorož, Slovenj Gradec Novo mesto.  Vse podrobnosti o posameznih prizoriščih najdete na: http://lions-d129.si/tecem-da-pomagam_508 

Za vse informacije v zvezi z vseslovensko akcijo vam je na voljo Maja Krušič Šega, pooblaščenka guvernerja za odnose z javnostmi na 051 367 733.

Bodite z nami, obarvajmo maj v aktivno dobrodelnost.

Vir:Lions Distrikt 129 - Slovenija Vseslovenska dobrodelna akcija TEČEM, DA POMAGAM je največja vseslovenska akcija slovenskih lionov. Že tretje leto zapored bomo organizirali poseben tek na številnih prizoriščih po Sloveniji. TEČEM, DA POMAGAM ni samo športna aktivnost, ampak je predvsem posebna akcija ozaveščanja z dobrodelno noto. Posebnost teka je namreč tek z zavezanimi očmi, s katerim podoživimo izkušnje slepih in slabovidnih. Letos bomo k temu dodali ozaveščanje o problematiki gluhih in naglušnih. Udeleženci se bodo preizkusili tudi v teku s čepki v ušesih in tako doživeli izkušnjo gluhote. Letošnja posebnost ne bo le vikend ampak ves MESEC akcije TEČEM, DA POMAGAM, saj bodo aktivnosti posebne dobrodelne akcije potekale čez ves maj. Spremljajte nas in se pridružite več kot 3000 udeležencem in številnim znanim osebnostim kot so predsednik RS Borut Pahor, Alen Kobilica, Adi Smolar, Vlasta Nussdorfer in še mnogi drugi, ki so v prvih dveh letih tekli, pomagali in doživeli posebno izkušnjo, ki se dotakne vsakogar. Poskrbeli smo tudi za različne spremljevalne aktivnosti. Zagotovo boste našli nekaj tudi za vašo dušo. NAMEN vseslovenske dobrodelne akcije TEČEM, DA POMAGAM: Osnovni namen je ozaveščanje o problematiki slepih in slabovidnih ter gluhih in naglušnih, kar je del poslanstva lionizma. Ob tem pa bomo lioni na vseh lokacijah  s simbolnimi startninami in prostovoljnimi prispevki zbirali dobrodelna sredstva, ki jih bodo v celoti namenili za dobrodelni namen:
  • Zavodu za slepo in slabovidno mladino Ljubljana
  • Zvezi društev gluhih in naglušnih Slovenije
  • pomoč ljudem v lokalnem okolju Lions klubov
  KJE BOSTE LAHKO DOŽIVELI TEČEM, DA POMAGAM? 11 PRIZORIŠČ, 11 DOBRODELNIH ZGODB SLOVENIJE Podroben opis: SEZNAM PRIZORIŠČ
Delite novico

Doniraj dohodnino

Doniraj

Prenesi aplikacij SpletnaTV

na voljo v Google Play

E-novice

Bodite na tekočem in se prijavite se na prejemaje obvestil o aktualnih dogodkih.

Prijava uspešna

Prišlo je do napake. Preverite vpisane podatke.

Novice

Več