Spleta TV
na voljo v Google Play

07. 10. 2021

Delavnica: POSKRBIMO ZA DOBRO POČUTJE

Pozdravljeni,

v sklopu RehaCentra Sluh vas v četrtek, 14. 10. 2021, ob 16. uri, vabimo na delavnico Poskrbimo za dobro počutje.

Delavnica bo potekala v živo - v prostorih Zveze društev gluhih in naglušnih ali preko spleta. Način izvedbe je odvisen od števila prijav.

Delavnico bo v znakovnem jeziku vodila Daša Peperko, izobraževalna trenerka, po izobrazbi pa medicinska sestra. V prostem času zelo rada bere in raziskuje neznano. Rada se udeležuje raznovrstnih izobraževanj, ki so povezana z delom z ljudmi, zdravjem in znakovnim jezikom ter organizacijo. Vso znanje in izkušnje, ki si jih je pridobila skozi življenje, sproti vključuje v svoje delo in se trudi, da ljudje skozi njene delavnice pridejo do spoznanja, česa so sposobni.

Mlada mamica in samostojna podjetnica se bo z vami družila vsak mesec. Pogovarjali se bomo o tem, kako velik vpliv ima počutje na naše fizično in mentalno zdravje. V tokratni delavnici bomo skupaj spoznali, zakaj je ravno počutje tisto, ki je tako pomembno za naše zdravje in kako lahko vpliva na potek naših misli. Izvedeli boste, kako lahko sami vplivate na svoje počutje in ali je pomembno, da se ves čas dobro počutimo ali moramo preprosto prisluhniti svojemu telesu.

Poskrbljeno bo za tolmačenje v govor in v znakovni jezik.

Vabljeni!

Delite novico

Doniraj dohodnino

Doniraj

Prenesi aplikacij SpletnaTV

na voljo v Google Play

E-novice

Bodite na tekočem in se prijavite se na prejemaje obvestil o aktualnih dogodkih.

Prijava uspešna

Prišlo je do napake. Preverite vpisane podatke.

Novice

Več