Spleta TV
na voljo v Google Play

29. 09. 2017

Motivacijska delavnica za večji potencial v športu gluhih

Športna zveza gluhih Slovenije vabi gluhe športnike, trenerje, vodje športne sekcij društev gluhih in naglušnih Slovenije na motivacijsko delavnico z namenom spodbujanja potenciala v športu gluhih, ki bo potekala v soboto, 7. oktobra 2017, s pričetkom ob 9.00 uri, v veliki dvorani Društva gluhih in naglušnih Ljubljana, Ulica za travniki 40, 1260 Ljubljana Polje.

V dopoldanskem delu bosta predavala Blaž Zagorc in Andreja Holsedl, znana športna psihologa iz skupine športnih psihologov "Podpora vrhunskim dosežkom", ki opravljata individualna svetovanja za športnike, skupinske delavnice psihološke priprave in predavanja za ekipe, klube. Sodelujeta s športniki iz več kot 15 individualnih in ekipnih športov pri psiholoških pripravah in svetovanjih.

V popoldanskem delu pa se bodo udeleženci spoznali z novo zakonodajo na področju športa ter smernicami športa gluhih v prihodnosti.

Na delavnico vabimo aktivne športnike in trenerje ter vodje športnih sekcij, da skupaj delimo dobre in slabe izkušnje. Popoldanski del je namenjen vodjem sekcij in športnih skupin v društvih ter tudi aktivnim športnikom.

Program  
Delite novico

Doniraj dohodnino

Doniraj

Prenesi aplikacij SpletnaTV

na voljo v Google Play

E-novice

Bodite na tekočem in se prijavite se na prejemaje obvestil o aktualnih dogodkih.

Prijava uspešna

Prišlo je do napake. Preverite vpisane podatke.

Šport

Več