Spleta TV
na voljo v Google Play

01. 04. 2021

Vabilo na brezplačno delavnico o duševnem zdravju »Stres povzroča stiske, okrepite svoje moči«

Kako je stres povezan z duševnimi motnjami? Zakaj se pojavijo težave v duševnem zdravju? Kaj so motnje razpoloženja? Kako začeti pogovor o stigmi in diskriminaciji? Kako prepoznati težave v duševnem zdravju? Kaj so osebnostne motnje? Kam po pomoč v duševni stiski? Kako si lahko pomagate sami? Kako nekoga spodbuditi, da spregovori o svoji izkušnji s težavami v duševnem zdravju?

Vabimo vas na brezplačno spletno delavnico OMRA z naslovom »Stres povzroča stiske, okrepite svoje moči«, ki bo v soboto, 17. aprila 2021 od 9. do 14.20 ure.

Na delavnici bodo priznani strokovnjaki razumljivo in praktično predstavili značilnosti stresa in z njim povezane motnje razpoloženja, kot so depresija, tesnobnost, panični napadi, bipolarna motnja, in nekaj strategij soočanja z njimi.

Po zaključku delavnice boste po pošti prejeli promocijsko izobraževalno gradivo programa OMRA (mapa, pisalo, zloženke), potrdilo o udeležbi in komplet tiskanih priročnikov (Stres in anksioznost, Depresija in bipolarna motnja razpoloženja) ter kratek Vodič po motnjah razpoloženja.
Delavnica bo tolmačena in podnaslovljena.

Za udeležbo na delavnici se je potrebno prijaviti na naslednji povezavi.

https://www.1ka.si/a/332968

Nato boste po elektronski pošti prejeli povezavo do spletne delavnice. Lepo vabljeni!
Delite novico

Doniraj dohodnino

Doniraj

Prenesi aplikacij SpletnaTV

na voljo v Google Play

E-novice

Bodite na tekočem in se prijavite se na prejemaje obvestil o aktualnih dogodkih.

Prijava uspešna

Prišlo je do napake. Preverite vpisane podatke.

Novice

Več